"De keuze om Mach3Blocks en Mach3Cart af te sluiten voelt als een hele fijne stap."

De Embassy of Brands® is een creatieve partij waar we bij Mach3Builders veel mee samenwerken. Voor alle websites die ze maken, verzorgen wij de technische ondersteuning. Op deze manier zijn al veel prachtige websites uit de koker gekomen. Nu is het tijd om ze het podium te geven. In dit artikel spreken we Remco Schut en Job Dijsselbloem over hun manier van werken en hoe ze de toolbox van Mach3Builders inzetten.

Eigenaar Remco Schut werkt al jarenlang samen met ons. “Al meer dan 10 jaar werk ik met de mannen van Mach3Builders. Ik ken ze als een partij die onze designs ‘pixelperfect’ kunnen uitwerken. Zo sta ik er zelf ook in. Ik wil mijn klanten voorzien van de hoogste kwaliteit; zo creëer je ambassadeurs van je eigen merk. Mach3Builders heeft een prachtige toolbox met middelen, waarmee wij onze klanten de beste online presence kunnen geven.”

Ook Job, co-founder van de Embassy of Brands®, zag direct de voordelen van de producten. “In mijn werk als designer zoek ik de beste manier om mijn ontwerp naar techniek vertaald te krijgen. De tools, waaronder o.a. Mach3Blocks zijn daar ideaal voor. Het is niet zo ingewikkeld om al snel iets te hebben staan. Daarbij is technische ondersteuning in de verfijning ook erg handig. Mach3Builders en hun producten zorgen dat wij meer tijd kunnen steken in het creatieve proces.”

Remco Schut

Job Dijsselbloem

“Mach3Builders heeft een prachtige toolbox met middelen, waarmee wij onze klanten de beste online presence kunnen geven.”

The Embassy way

De Embassy of Brands® begint niet zomaar met het 'bouwen'. Daar gaat nog een heel ontwerp- en onderzoeksproces aan vooraf. “Wij verzorgen een merkverhaal dat staat als een huis. Een fundament met duidelijke pijlers, een ‘golden circle’ en een elevator pitch. Daarna doen we inspiratie op en gaan we schetsen. Pas daarna maken we het ontwerp . In alle fases komt Mach3Blocks goed van pas. Zo presenteren we onder andere onze offertes via de online omgeving, gemaakt in Mach3Blocks in plaats van een simpele mail. 

Het zijn net die details die laten zien dat je aandacht hebt voor je merkambassadeurs”, vertelt Remco. Job vult hem aan. “In het ontwerpproces kunnen we snel bouwen. Wat we in InDesign ontwerpen, is vrij snel omgezet naar een daadwerkelijke website. Het slepen met blokken, het invoegen en uitbouwen van pagina’s werkt gewoon heel fijn. Ik hoef me daarbij niet bezig te houden met de techniek. Die wordt verzorgt door de tooling van Mach3Builders. En dat zorgt dat ik veel gemakkelijker en sneller kan werken.”

“Het gemak van blokken slepen werkt voor mij perfect. Ik hoef daarbij niet na te denken over de techniek erachter.”

Embassy of Brands®

De Embassy of Brands® is het mooiste broeinest van talenten in branding van de nieuwe tijd. Wij geloven dat gepassioneerde talenten een inspirerende plek verdienen om te groeien, te verbazen en te verrassen. De Embassy of Brands® biedt die plek waar talenten en professionals elkaar inspireren en laten excelleren. Samen bouwen we hier aan merken van ondernemers én talenten. Het fundament van de Embassy is gebouwd op drie krachtige pijlers die onze identiteit versterken: Passie, Inspireren & Excelleren. Bekijk hier onze cases met de tools van Mach3Builders.

De meerwaarde voor meer waarde

De structurele samenwerking tussen Mach3Builders en de Embassy of Brands® levert aan beide kanten veel waarde op. “Je wilt snel kunnen inspelen op een dynamische markt. Door zo min mogelijk met techniek bezig te zijn, kunnen we dat makkelijker doen”, zegt Remco. “Ook dagen we Mach3Builders uit om hun tooling steeds te verbeteren. Soms is iets nog niet mogelijk en geven we dat aan. Vervolgens zorgen zij dat het technisch ineens wél kan. Zo worden wij én Mach3Builders beter. 

En voor de eindklant is het natuurlijk het beste. Die krijgen de beste website voor hun sterke merk.” Job sluit af met een schouderklopje en het grootste voordeel voor alle partijen. “Iedereen benut in zo’n traject zijn eigen kracht. De techniek ligt er. Die gebruiken wij zonder daar te veel bij na te hoeven denken. En wat we ook bedenken, we worden er nooit in beperkt. Zo kunnen we onze grove schetsen altijd verfijnen naar de beste websites. Dat is pas fijn werken. Voor iedereen.”

“We gaan de komende tijd ons platform inzetten om onze creatieve partners in de spotlights te zetten.”

wil jij je mooiste werk laten zien?

Bij Mach3Builders zijn we maar wat blij met een partij als deze. Zij dagen zichzelf uit en delen ook wat wij kunnen verbeteren. Zo groeien we gezamenlijk naar steeds hogere niveaus. En dit alles met oog voor de eindklant. Die krijgt het beste werk, van de beste partijen. Een mooi voorbeeld dat samenwerking tussen techniek en creativiteit goud waard is. Die maakt de wereld een stukje mooier.

We gaan de komende tijd ons platform inzetten om onze creatieve partners in de spotlights te zetten. We willen daarme de verbinding leggen tussen Mach3Builders, de creatieven, hun klanten en het opgeleverde werk. Wil jij ook het podium pakken? Je kan je aanmelden via wonis@mach3builders.nl