"We sluiten iets moois af.
Een afsluiting voor een nieuw begin."

Er staat iets heel spannends te gebeuren. Al langere tijd zijn wij in gesprek met onze partners. We luisteren naar jullie input en blijven continu verbeteren. Daarom hebben we in de afgelopen tijd belangrijke keuzes gemaakt waarin we jullie de komende tijd meenemen. Vanaf deze maand veranderen de namen van Blockwise en Sellwise in Mach3Blocks en Mach3Cart. Waarom? We gaan onze tooling exclusief als pakket aanbieden voor de creatieve partners. Daarmee sluiten we iets moois af. Om samen Mach3Builders en onze tooling naar een hoger niveau te tillen.

Het afschermen van de online omgeving klinkt misschien vreemd. Toch is het de meest logische stap die wij op dit moment ondernemen. Bij Mach3Builders geloven we in de combinatie tussen creativiteit en techniek. Daarin zijn wij jullie technische partner. Wouter Onis, CEO vertelt erover. “We werken al 15 jaar exclusief samen met creatieven. We realiseren samen de mooiste sites en webshops. Bij de lancering van Blockwise – vanaf nu dus Mach3Blocks – kozen we ervoor dat iedereen zich kan aanmelden. Iedereen kon gebruik maken van onze toolbox. Wanneer de eindklanten dit zelf doen, missen soms mogelijkheden die creatieven wel inzetten. We sluiten deze mogelijkheid nu dus af. Zo kunnen exclusief creatieven ermee aan de slag. Allemaal met het doel om samen het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Dit maakt het voor de eindklant efficiënter, de websites beter en verloopt het proces soepeler.”

Wouter Onis

12 november 2020
“Dit maakt het voor de eindklant efficiënter, de websites beter en verloopt het proces soepeler.”

PLATFORM

We ontwikkelen ons als platform. Een plaats waar we elkaar inspireren. “We worden nog meer een verbindende factor voor eindklanten en creatieve partners. Iedereen die in aanraking komt met Mach3Blocks verbinden we met de voor hun relevante partij. Websites bouwen is een vak, daar zet je dan toch een professional voor in?”, geeft Wouter aan. De komende tijd geven wij onze partners en hun klanten de mogelijkheid om te vertellen over hun projecten. Krachtige cases en uitgebreide portfolio’s komen in beeld.

Zo laten we zien wat we allemaal met Mach3Blocks, Mach3Cart, Mach3Site en alle andere producten creëren. Daardoor ziet de eindklant wat we aanbieden en laten we de creatieven elkaar inspireren. We zetten onze klanten in de spotlight en leggen de verbinding tussen Mach3Builders, de creatieven, hun klanten en het opgeleverde werk. Wil jij ook het podium pakken? Je kan je aanmelden via wonis@mach3builders.nl.

“Daardoor ziet de eindklant wat we aanbieden en laten we de creatieven elkaar inspireren.”

Drie strepen

De drie strepen in het logo van Mach3Builders zijn een mooie metafoor voor deze werkwijze. Ze staan voor de combinatie van de eindklant, de creatieven en Mach3Builders. We versterken elkaar. Wij brengen partijen bij elkaar en bieden de beste technische ondersteuning. Jullie werken vervolgens met onze tools naar het mooiste eindresultaat voor de eindklant. Ook staan de strepen voor de kant-en-klare producten, maatwerk en support. Dat is wat wij bij Mach3Builders aanbieden. Dat ontwikkelen we continu. Het komt dus overal in terug.

DE VOORDELEN

De veranderingen dragen bij aan een simpele uitkomst. Het eindresultaat wat uit onze producten voortvloeit, tillen we naar een zo hoog mogelijk niveau. Jullie maken gebruik van een enorme bibliotheek aan kant-en-klare blokken die steeds verder worden uitgebreid. Hierdoor bouw jij betere websites en kan jij je creativiteit de vrije loop laten. Wij leveren de toolbox en jullie stimuleren ons om te blijven verbeteren. De eindklanten worden vervolgens aan jullie gekoppeld en hoeven dus niets zelf te doen. Zij houden budget over om te spenderen aan goede beelden, goede teksten en een sterk merkverhaal. Zo behalen we samen het mooiste resultaat en zijn alle websites gemaakt in Mach3Blocks van dezelfde hoge kwaliteit. Het zorgt ook voor een sneller productieproces. 

En in de tijd waarin we nu zitten, vraagt om snel te kunnen schakelen. Zo worden wij jouw technische schaduw en staat niets je in de weg om snel te schakelen in een steeds dynamischere online omgeving. Andere belangrijke voordelen van Mach3Blocks zijn onze support en de website performance. Kom je er niet aan uit, kun je altijd bellen. Je komt gemakkelijk 24/7 en 365 dagen per jaar in contact met een van onze technici. Die leggen via een online verbinding of op locatie uit hoe problemen verholpen worden of hoe iets werkt. Ook zijn en blijven onze websites supersnel. We zorgen dat we op iedere vraag inspelen op een duurzame manier. Dat alle producten en websites op dezelfde manier blijven werken. Ook op de lange termijn.

“Zo behalen we samen het mooiste resultaat.”

wij bieden onze creatieven het podium

Bij Mach3Builders hebben we de techniek. Datgene wat we vandaag maken, werkt over 10 jaar nog steeds. We onderhouden, ontwikkelen en bieden een steeds bredere toolbox aan met mogelijkheden. Een hele range aan kant-en-klare producten waar je zelf in de basis geen technische kennis voor nodig hebt. En wil je dat met maatwerk aanpassen, kun je altijd terugvallen op de technische kennis van de techneuten van Mach3.

We blijven zo tot in oneindigheid aan onze functionaliteiten werken. Waar zowel de eindklant als de creatieven de vruchten van plukken. Jij krijgt van ons een blokkendoos. Een Mach3 blokkendoos. En die vullen we steeds verder aan. Zo zorgt de samenwerking tussen de techniek en creativiteit voor een mooiere wereld. Ben je geïnteresseerd om te werken met deze kant-en-klare online oplossingen? Je kunt ons altijd bereiken op wonis@mach3builders.nl of via 010 820 88 90