background-product-2

Inspiratie

Maak kennis met de projecten die via onze platforms zijn gerealiseerd. Iedere dag werken 1000-den gebruikers met onze software.

zown-600-400

Zown.eu

Voor Alliander maakte onze partner SchutDesigns een prachtige Blockwise website. Ook beursgenoteerde bedrijven hebben Blockwise ontdekt. Bekijk het resultaat op www.zown.eu.

Meer Blockwise cases

pavepad-in-ipad

PaveCalc Configurator

Voor onze Deense klant Excellent Systems ontwikkelden we een webbased configurator voor het configureren van terras- en balkonverhogers. Met dit slimme systeem kunnen partners en klanten van Excellent Systems snel en goed berekenen welke materialen nodig zijn voor een bepaalde installatie.

Url: www.pavecalc.dk

Meer Maatwerk cases

xtorm-eu

XTORM.EU

Mach3Builders ontwikkelde de XTORM webshop. XTORM is een toonaangevende Europese leverancier van Powerbanks. Bekijk deze bijzondere webshop met vloeiende parallax effecten hier: www.xtorm.eu

Meer Webshop cases

weids

Weids Wonen in Weidelanden

De website Weids Wonen in Weidelanden is gemaakt door Graphic Design. Dit betreft een vastgoedwebsite voor de omgeving Hazerswoude-Dorp. Hazerswoude-Dorp ligt centraal tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorschoten. Url: www.woneninweidelanden.nl

Meer website cases