background-product-2
logo-blockwise-full-light

Blockwise cases

zown-600-400

Zown.eu

Voor Alliander maakte onze partner SchutDesigns een prachtige Blockwise website. Ook beursgenoteerde bedrijven hebben Blockwise ontdekt. Bekijk het resultaat op www.zown.eu.

rijksenuitvaartzorg

Rijksen uitvaartzorg

MM ontwikkelde in Blockwise de website van Rijksenuitvaartzorg. Een prachtig voorbeeld van een professionele website gemaakt met Blockwise en een vleugje maatwerk.

dvice-magazine-600-400

D-vice Promote Magazine

D-vice Promote maakte een prachtig online magazine met Blockwise. Ontdek de mogelijkheden van Blockwise magazines. Bekijk het D-vice Promote online magazine hier: magazine.d-vicepromote.com

usecc-600-400

Use Creative

Onze Gold Partner Use Creative maakte een prachtige Blockwise website. Dit is een goed voorbeeld hoe creatief je om kunt gaan met Blockwise. www.usecreative.com

dalkleinebeerze

Dal Kleine Beerze

Crecs maakte voor Dal Kleine Beerze een Blockwise website en was daarin zeer creatief met het toepassen van achtergrondfoto's. De site bevat prachtige ronde aflopende vormen. Een zeer geslaagde creatieve toepassing van de mogelijkheden van Blockwise.
www.dalvandekleinebeerze.nl/

synobsys

Synobsys

Remco Schut ontwikkelde met Blockwise de nieuwe Synobsys website. We zijn trots dat een toonaangevende Business Applicatie ontwikkelaar als Synobsys kiest voor Blockwise. Synobsys werkt onder andere voor bekende merken zoals ABN-AMRO, Aegon, Allianz, Bosch. Remco Schut heeft in een korte tijd de nieuwe Synobsys website gerealiseerd door enkel gebruik te maken van de mogelijkheden van Blockwise. 

Bekijk het resultaat hier: Synobsys.nl
Lees hier meer over SchutDesigns: SchutDesigns.nl