background-product-2

Website cases

calvi-kasteel

Calvi Insights

Calvi is de toonaangevende leverancier van TEM, Bill Presentment en VIP Billing software. Wereldwijd werkt Calvi onder andere voor bedrijven zoals Tele2, KPN, Vodafone, Heineken, Siemens, ATOS. We zijn trots dat we voor zo'n mooi bedrijf de technische realisatie van de website mogen verzorgen. De website is gerealiseerd in opdracht van SchutDesigns.

Url: www.calvi-insight.com
Design: SchutDesigns
Technische realisatie: Mach3Builders

verel-org

Verel.org

Verel is bedenker, producent en leverancier van internationale stand- en interieurbouw. Dat doen we sinds 2004 vanuit onze strategie waarin we een rendabele investering voor onze klanten combineren met MVO, het verantwoord omgaan met milieu, mens en materialen.

Url: www.verel.org
Design: SchutDesigns
Technische realisatie: Mach3Builders

 

weids

Weids Wonen in Weidelanden

De website Weids Wonen in Weidelanden is gemaakt door Graphic Design. Dit betreft een vastgoedwebsite voor de omgeving Hazerswoude-Dorp. Hazerswoude-Dorp ligt centraal tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorschoten. 

Url: www.woneninweidelanden.nl
Design: Graphic Design
Technische realisatie: Mach3Builders

assemderidder

Van Den Assem | De Ridder

Onze creatieve partner realiseerde een van de eerste nieuwe Mach3Site websites. De website is prachtig geworden en grotendeels door onze partner zelf gerealiseerd zonder te programmeren.

Url: www.vandenassem-deridder.nl

cfm-amazone

CLIMATE FUND MANAGERS

Deze website valt op door de bijzondere manier van navigeren. De website is gerealiseerd in opdracht van Studio Duel. Climate Fund Managers financiert en realiseert op grote schaal hernieuwbare energie projecten in ontwikkelingslanden.

Url: www.climatefundmanagers.com
Design: Studio Duel
Technische realisatie: Mach3Builders