stages

Vacatures & stageplaatsen

Werken bij Mach3Builders is kiezen voor enthousiasme, passie en vakmanschap.

Slimme webtechnologie zet de wereld van onze klanten continu op zijn kop. Het is onze passie om deze webtechnologie makkelijk te maken voor professionals. Wij helpen onze klanten met gave weboplossingen. Uiteraard met topservice, topkwaliteit en heel veel lol.

Doordat er inmiddels al meer dan 2.000 klanten en ruim 200 partners met onze oplossingen werken, zijn wij altijd op zoek naar talentvolle collega's om onze klanten en partners te blijven verbazen.

SENIOR BACK-END WEBDEVELOPER

Doordat er inmiddels al meer dan 2.000 klanten en ruim 100 partners onze oplossingen weten te vinden gaan wij ons team versterken. Wij zijn op zoek naar een state of the art Webdeveloper die deel wil uitmaken van ons topteam, een echte teamspeler met een groot enthousiasme voor webdevelopment. 

Wat ga je bij ons doen?
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van complexere websites en het doorontwikkelen van ons framework. Je bent verantwoordelijk voor de complexere systemen en modules welke in Javascript/jQuery en PHP/MySQL worden ontwikkeld. We werken onder andere met Frameworks zoals Laravel en Vue.js.

Hoe werk jij?
Jij bent een vakman of vrouw, enthousiast, energiek en positief ingesteld persoon die houdt van uitdagingen. Je bent een topper op het gebied van PHP, MySQL en Javascript/jQuery. Enige affectie met de front-end talen HTML en CSS zijn erg mooi meegenomen. Je durft fouten te maken, ervan te leren en te experimenteren. Samenwerken aan de deadlines en doelstellingen zit in je genen. Je haalt het werk naar je toe, helpt je collega's nog beter te maken en je geniet van de groei, plezier en passie in ons bijzondere bedrijf.

Wij bieden

  • Werken in een gezond, innovatief en enthousiast bedrijf.
  • Een functie waarin jij je ziel en zaligheid kwijt kunt.
  • Werken en meegenieten aan en van het succes van een sterk groeiend bedrijf met veel ambitie.
  • Bouwen aan een geavanceerd en spraakmakend framework.
  • Regelmatig eten van Oma op vrijdag.
  • En uiteraard een prima salaris.

Ons bedrijf
Mach3Builders is een organisatie die gespecialiseerd is in de techniek achter websites. Vanuit onze oplossingen als Blockwise, Mach3Site, Mach3Shop adviseren, ontwikkelen en begeleiden wij honderden websites per jaar en doen dat voor een groot aantal creatieve bedrijven zoals reclamebureaus, mediabureaus, communicatiebureaus en marketingbureaus.

Jouw sollicitatie kun je sturen naar Paul, onze directeur technologie en mede-oprichter van Mach3Builders.nl: pkruijt@mach3builders.nl

STAGIAIR MARKETING COMMUNICATIE

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een leuke en gezellige stagiaire niveau MBO-4/HBO die mee willen helpen met het ontwikkelen van handleidingen, menukaarten en ander communicatie materiaal voor onze bestaande en nieuwe producten.

Wij bieden

  • Werkervaring opdoen in een gaaf, innovatief en enthousiast bedrijf.
  • Een stageplek met veel vrijheid waarin jij je ziel en zaligheid in kwijt kunt en je kan leren en ontdekken waar jouw toekomst ligt.
  • Werken en meegenieten aan en van het succes van een sterk groeiend bedrijf met veel ambitie.
  • Reiskosten vergoeding

Ons bedrijf
Mach3Builders is een organisatie die gespecialiseerd is in de techniek achter websites. Vanuit onze oplossingen als Blockwise & Mach3CMS adviseren, ontwikkelen en begeleiden wij honderden websites per jaar en doen dat voor een groot aantal creatieve bedrijven zoals reclamebureaus, mediabureaus, communicatiebureaus en marketingbureaus.

Jouw vragen of sollicitatie kun je sturen naar Wouter Onis, onze algemeen directeur en oprichter van Mach3Builders: wonis@mach3builders.nl

Vraag stellen!

Wil je meer weten over een Mach3Builders vacature dan kun je naast mailen ook gebruik maken van onderstaand formulier. Bellen mag uiteraard ook op nummer 06-25216315 (Wouter Onis).