Esther Blok brandportals

Brand Portal Expert

Jullie willen herkend worden in de markt. De juiste klanten en medewerkers aantrekken. Daarom probeer je zoveel mogelijk merkuitingen te verspreiden, consistent in de huisstijl. Maar de druk op jullie marketing-/designafdeling wordt steeds groter en vaker een extern designbureau inschakelen is te kostbaar. Dat kan anders!

Mijn naam is Esther Blok. De afgelopen jaren heb ik met mijn eigen designbureau en als Art Director bij de NCOI Opleidingsgroep veel organisaties geholpen aan een professionele en herkenbare visuele identiteit. Ik zag alleen steeds vaker dat een huisstijl zijn waarde verloor doordat hij niet consitent werd doorgevoerd in alle merkuitingen. Daarom help ik nu als Brand Portal Expert organisaties succesvol te werken met het juiste merkportaal.

Ben je benieuwd wat het werken met een Brand Portal jouw organisatie kan opleveren? Ik denk graag met je mee in een analysegesprek. Ik heb een paar blokken in mijn agenda gereserveerd. Klik op onderstaande button om je tijd te reserveren.