WhoonApart header WhoonApart header WhoonApart header WhoonApart header WhoonApart header
Whoon Apart

Een bijzondere Mach3Blocks website waar de designer een esthetisch mooi resultaat heeft bereikt in combinatie met een top performance.

We zijn er trots op dat de website van gebiedsontwikkelaar Whoon Apart is gemaakt met Mach3Blocks. De website is prachtig ontworpen en heeft door de toevoeging van een aantal kleine maatwerk uitbreidingen een unieke uitstraling gekregen. Qua performance is de website een meesterwerk want deze heeft een mobielscore van 95% in Google Pagespeed.

MARTIN KLOMP, MM

MM Design
WhoonApart feature

Extreem hoge pagespeed.

Met Google Pagespeed kun je controleren hoe snel een website laadt. Google heeft deze tool ontwikkeld om gebruikers te stimuleren snelle websites te bouwen. Hoe hoger je pagespeed hoe beter je scoort in Google. De Whoon Apart website scoort zeer hoog op deze index en is daardoor niet alleen beter vindbaar, maar ook fijner in gebruik voor bezoekers.

WhoonApart feature

Mach3Blocks in kundige handen.

Het Mach3Blocks platform maakt het bouwen van websites die werken en er goed uitzien een stuk eenvoudiger. In de kundige handen van een partij zoals MM Design zie je Mach3Blocks websites echt tot leven komen.

De samenwerking van techniek en creativiteit maakt website mooier en beter.